Science Park 106
1098 XG Amsterdam
info@microbiome.nl
Nederlands English

Over ons

Microbiome is trendsetter op het gebied van innovatieve moleculaire microbiologische technieken. lees meer >

Contact

Voor vragen of opmerkingen over onze producten, diensten of deze website. Lees meer >

Over ons

Microbiome is een onderneming die zich specialiseert op het gebied van innovatieve moleculaire microbiologische detectie technieken voor infectieziekten en gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van moleculaire analyses ten behoeve van complexe, bacteriologische niches.

Sinds de oprichting in 2005 heeft Microbiome haar naam al bij diverse erkende bedrijven gevestigd. Zo zijn er onder andere opdrachten uitgevoerd voor Philips, Roche en bioMérieux.


In 2008 heeft Microbiome de Amsterdam Inventor Award ontvangen voor de geheel innovatieve wijze voor het aantonen van de Chlamydia infectie, welke momenteel wordt verkocht onder de naam Presto.

Microbiome is actief in de ontdekking, ontwikkeling, productie en marketing van innovatieve moleculaire microbiologische infectieziekten diagnostiek. Daarmee leveren wij een belangrijke bijdrage op het gebied van:

  • Vroege opsporing en preventie van aandoeningen 
  • Diagnose
  • Behandeling
  • Monitoren van het ziekteverloop
  • Detectie van ESBL en MRSA


Microbiome ziet het als haar taak om nu en in de toekomst een belangrijke bijdrage te leveren aan de verbetering van gezondheid van mensen, en hun kwaliteit van leven.

Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van testen richt Microbiome zich ook op specifieke wensen van haar klanten.

Wilt u meer informatie of wilt u nagaan of er voor uw vraag ook een passende oplossing/opdracht kan worden samengesteld neem dan gerust contact met ons op.


 


Laatste nieuws

Diabetesprijs voor slimme waarschuwpleister

DEN HAAG - Het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen is als winnaar uit de bus gekomen voor het beste idee om het leven van diabetespatiënten makkelijker... lees meer >

Xtc blijft het populairst

Xtc blijft de populairste uitgaansdrug in Nederland en lachgas is aan een opmars bezig. Verder wordt 4-FA - ook wel xtc-light genoemd - steeds meer gebruikt.... lees meer >

Partners van Microbiome

Microbiome heeft tal van samenwerkingsverbanden en licentie-overeenkomsten met bedrijven en onderzoeksinstellingen over de hele wereld. In de farmaceutische, biotechnologie en biomedische onderzoek, is Microbiome een premium partner... lees meer >